Velkommen til PowerForum

Tidsperiode
Kunde
Leveranse
Samarbeidspartner
URL
2017
PowerOffice
Backend, design, frontend, illustrasjon, ux
Prosjektbeskrivelse

PowerForum er en årlig konferanse i regi av PowerOffice, med mål om å inspirere og fortelle brukere av det innovative regnskapsverktøyet Go om de siste utviklinger og nyheter tjenesten har å by på. Årets konferanse går av stabelen i PowerOffice sin hjemby, Bodø, en naturperle av de sjeldne. PowerOffice sitt gründereventyr feirer også 25-års jubileum i 2018, og dette ønsket vi å markere gjennom å løfte frem byen det hele startet i.

Fra PowerOffice sitt eget nettsted, er brukere av Go godt kjent med det vakre naturlandskapet Bodø har å by på. Dette ønsket vi å ta med oss videre, og samtidig gi PowerForum en egen identitet og visuell retning. Gjennom en geometrisk illustrasjon av byen og havet, og en komplimentær fargepalett, ser man raskt koblingen til PowerOffice.

Videre presenterer nettsiden hva PowerForum er, hva som skjer på konferansen og pris- og praktisk informasjon, gjennom en innbydende layout. Det er enkelt å finne ut hva programmet er for de ulike dagene, gjennom en delikat kalendermodul og praktisk informasjon om pris, fly og overnatting er lett tilgjengelig der man forventer å finne det.

Noe av nettsidens hensikt er å presentere hva PowerForum er og hva som skjer på konferansen. Men primærhensikten er å gjøre registreringsprosessen enkel og intuitiv for de som ønsker å delta. Via et gjennomtenkt skjema, kan brukere enkelt registrere sin egen – og deres bedrift sin – informasjon, velge blant aktiviteter som løper parallelt, registrere flere deltakere samtidig og velge ønsket fakturamulighet.

Team SandeFredin
Bård Solvang - Backend
Vetle Dalvik Eriksen - Frontend
Jonas Fredin - Frontend
Jørn-Tore Sande - Design, ux, illustrasjon
Teknologier
Canvas
Canvas
CSS3
CSS3
Google Maps
Google Maps
HTML5
HTML5
JavaScript
JavaScript
WordPress
WordPress