Karaokebilen kommer!

Tidsperiode
Kunde
Leveranse
Samarbeidspartner
URL
2017
Extra
Backend, design, frontend, illustrasjon, ux
WAL
Coop
Prosjektbeskrivelse

For å spre sommerglede, sendte Extra ut Karaokebilen til det ganske land. I bilen kunne sanglystne deltakere kaste glans over sommerklassikere som; Justin Bieber – Sorry, Markus og Martinus – Girls og Sondre Justad – Riv i hjertet. Kort tid etter fikk de tilgang til en video av sin sangopptreden, som kunne deles i sosiale medier, og automatisk bli med i trekningen av en rekke premier.

SandeFredin har laget systemet som håndterer både påmeldingen og administreringen til Karaokebilen. Gjennom et innbydende og intuitivt registreringsløp, kunne deltakere enkelt melde seg på, for så å bli varslet på SMS når det var deres tur.

I den lukkede delen av systemet, hadde administrator og crew komplett oversikt og kontroll over deltakerne. Når neste deltaker ble aktivert i systemet, ble det automatisk sendt ut en SMS til deltaker nr. 3 i køen, med en anmodning om å møte opp i god tid. I systemet var det også enkelt å laste opp ferdigredigerte videoer, som ble levert gjennom en Facebook Messenger-bot, for å muliggjøre nedlasting til telefonen på iOS, og en vanlig nedlastingslenke på Android-telefoner.

Team SandeFredin
Jonas Fredin - Prosjektledelse, ux
Jørn-Tore Sande - UX, design, illustrasjon
Bård Solvang - UX, backend
Vetle Dalvik Eriksen - Frontend
Teknologier
CSS3
CSS3
HTML5
HTML5
JavaScript
JavaScript
Messenger
Messenger
Node.js
Node.js
PHP
PHP
WordPress
WordPress
Coop
Coop
Coop
Coop
Coop
Coop
Coop
Coop