Historiefortelling med en digital vri

Tidsperiode
Kunde
Leveranse
Samarbeidspartner
URL
2016
Bedbugs
3D, backend, branding, design, frontend, illustrasjon, konsept, ux
Frank-Rune Sjåstad
Bedbugs
Prosjektbeskrivelse

Sammen med forfatter Frank-Rune Sjåstad har SandeFredin designet og utviklet Bedbugs, en samling interaktive historier. Bedbugs er et initiativ for å videreutvikle digital historiefortelling og fremme norske forfattere og illustratører.

Løsningen er basert på WordPress med et skreddersydd tema bygget fra bunn av. Med et modulbasert grensesnitt er skalering ivaretatt, da det enkelt kan legges til nye historier med særpreg, men samtidig tro mot Bedbugs-merkevaren.

Det er noe unikt med å kunne levere noe eget, der man kan utfordre seg selv til å tenke ut nye løsninger. Bedbugs er et slikt initiativ der rammene er åpne og endestasjonen uklar. Dette er et prosjekt som kommer til å fortsette og utvikle seg, der SandeFredin kan prøve ut nye teknologier, design og brukeropplevelser i en trygg liten lekeplass. Vi er alltid på jakt etter nye utfordringer; å møte nye hindringer uten tidspress gir mer rom for innovasjon og kreativitet, slik at vi igjen kan bruke tingene vi lærer her i andre prosjekter.

Bedbugs er en lekeplass, men ikke bare for oss, også for brukerne av løsningen. Målet bak hver historie er at vi har skapt noe unikt som gleder, engasjerer og – forhåpentligvis – får noen til å drømme om Hjulius som skal til verkstedet for å skifte dekk.

“Tut! Tuuut!”.

Team SandeFredin
Bård Solvang - Frontend
Jonas Fredin - Konsept, frontend, backend
Jørn-Tore Sande - Konsept, branding, ux, design, illustrasjon
Sebastian Reed - 3D, illustrasjon
Teknologier
CSS3
CSS3
HTML5
HTML5
JavaScript
JavaScript
PHP
PHP
WordPress
WordPress
Bedbugs
Bedbugs