Et redefinert regnskap

Tidsperiode
Kunde
Leveranse
Samarbeidspartner
URL
2016
PowerOffice
Backend, design, frontend, illustrasjon, konsept, ux
LOS&CO
PowerOffice
Prosjektbeskrivelse

SandeFredin har samarbeidet med PowerOffice og LOS&CO for å formidle hvor enkelt, komplett og brukervennlig regnskapssystemet til PowerOffice er. Gjennom å tilby et regnskapssystem som dekker alle behov, har PowerOffice skapt et univers for regnskapsførere som både er innbydende og enkelt å orientere seg i.

Dette universet har SandeFredin fanget essensen fra, samtidig som det har blitt satt fokus på røttene og historien til PowerOffice – en gründersuksess fra Bodø og vakre Nordland fylke. Gjennom illustrasjon og animasjon har SandeFredin skapt en nettside som, lik PowerOffice, overrasker, redefinerer og skaper entusiasme.

Løsningen er bygget fra grunnen av på WordPress, og er skreddersydd for å møte PowerOffice sine behov. Full fleksibilitet til å enkelt sette sammen nye undersider, gjennom et rikt utvalg av responsive moduler, gjør at nettsiden er bygget for skalering og varighet.

Regnskap er en bransje som mange kan finne litt skremmende og komplisert, et system som stjeler tid og krever mye av de som ikke er innforstått med den. For å bryte dette stigmaet måtte SandeFredin skape noe som var tiltalende, men samtidig beholdt seriøsiteten som denne bransjen sitter på. Ved å vekte forsiden – det første man møter – med store flater, innbydende illustrasjoner og subtile animasjoner, oppnår man en avskremmende effekt ved første øyekast. Utforsker man sidens mange undersider vil man finne et strømlinjeformet hierarki og arkitektur som veileder brukeren til relevant informasjon. Denne balansen er også det PowerOffice tilbyr; kompleksitet pakket inn i noe enkelt.

Team SandeFredin
Bård Solvang - Frontend
Jonas Fredin - Konsept, ux, frontend, backend
Jørn-Tore Sande - Konsept, ux, design, illustrasjon
Teknologier
CSS3
CSS3
Google Maps
Google Maps
HTML5
HTML5
JavaScript
JavaScript
PHP
PHP
WordPress
WordPress
PowerOffice
PowerOffice
PowerOffice
PowerOffice
PowerOffice