En inngang til innovasjon

Tidsperiode
Kunde
Leveranse
Samarbeidspartner
URL
2017
Inlet
3D, branding, design, konsept
Prosjektbeskrivelse

Inlet er en inkubator for gründere, investorer og næringsliv, med spisskompetanse innen olje, gass, logistikk og industri. Inkubatoren, som ligger i Stavanger, ble opprettet av 15 drevne gründere og investorer som ønsket å tilby det de selv ikke fikk når de startet sine selskaper.

Gjennom innledende workshops og samtaler utarbeidet SandeFredin et konsept som grenser mot det lekne, men likevel beholder seriøsiteten gjennom det detaljerte formspråket. Inlet har stort fokus på teknologi, og samarbeider med gründere og investorer med mye kompetanse og gjennomføringskraft. Derfor var det viktig å belyse det viktigste aspektet ved gründerskap; selve arbeidet.

Konseptets mulighetsrom er stort, men fundamentet har klassiske trekk fra ingeniørenes og byggernes verden; verktøytavlen. Dette illustreres først og fremst gjennom logoen, hvor det intrikate og tekniske, utstråles av formene.

Med i prosjektet fulgte logo, typografi, fargehenvisninger, presentasjonsmal og diverse trykksaker.

Team SandeFredin
Jørn-Tore Sande - Prosjektledelse, konsept, branding, design
Sebastian Reed - Konsept, branding, design, 3d

Hos SandeFredin mener vi merkevaren både skal begeistre og ha en positiv forretningsmessig effekt. Vår tekniske kompetanse gjør det i tillegg mulig for oss å integrere merkevaren digitalt, slik at man sikrer en enhetlig, sømløs og oppdatert opplevelse.

Har du lyst til å jobbe med oss, eller kanskje du er mer interessert i en uforpliktende samtale rundt hvordan SandeFredin kan hjelpe deg og din merkevare?

Send gjerne en mail til jt@mvh.no, eller ring på telefon (+47) 92 28 26 79. Ser frem til å høre fra deg!