Bedre læring gjennom bedre næring

Tidsperiode
Kunde
Leveranse
Samarbeidspartner
URL
2017
Mills
Backend, design, frontend, ux
Trigger, Morgenlevering, Animaskin og Frisso
Mills
Prosjektbeskrivelse

I samarbeid med Trigger og Animaskin, har SandeFredin utarbeidet en responsive løsning for Mills, som ønsket å gjennomføre et prøveprosjekt for matpakkelevering til skoleelever – både hjemme og i klassemiljøet.

Prosjektet var basert på den innsikten at det ikke alltid er like lett å få sendt med barna sine en sunn og god matpakke på skolen, og at det kunne glede mange om Mills heller håndterte den jobben. Kanskje kunne riktig næring føre til bedre læring også.

Løsningen bestod av to hoveddeler; en del hvor foreldre og skoleklasser kunne melde seg frivillig til å delta på prøveordningen, og en del hvor Mills fikk en oversikt over påmeldte deltakere, med sorterings- og utvelgelsesfunksjonalitet. Heldige foreldre og skoleklasser får anledning til å være med i prøveprosjektet høsten 2017.

Etter at påmeldingsperioden var over, gikk kampanjesiden over til å være et samlingssted for informasjon og inspirasjon, slik at budskapet om riktig næring kan nå lenger enn til bare de heldige deltakerne.

Team SandeFredin
Jonas Fredin - Prosjektledelse, ux, frontend, backend
Jørn-Tore Sande - UX, design
Bård Solvang - UX, backend
Vetle Dalvik Eriksen - Frontend
Teknologier
CSS3
CSS3
HTML5
HTML5
JavaScript
JavaScript
PHP
PHP
WordPress
WordPress

Nettsiden er basert på WordPress, hvor et skreddersydd tema sørger for at innholdet enkelt kan administreres, redigeres, og nytt innhold publiseres ved behov. Løsningen er svært fleksibel og tilrettelegger for et rikt, varierende univers av informasjon.

Mills
Mills

Jonas FredinDaglig leder og utvikler

Hos SandeFredin bygger vi alltid våre løsningen fra bunnen av og opp. Ikke bare tilrettelegger dette for funksjonell frihet, men er essensielt i en prosess hvor man skal levere det ypperste av kvalitet, teknisk så vel som visuelt.

Har du lyst til å jobbe med oss, eller kanskje du er mer interessert i en uforpliktende samtale rundt hvordan SandeFredin kan hjelpe deg og din merkevare?

Send gjerne en mail til jonas@mvh.no, eller ring på telefon (+47) 46 50 57 88. Ser frem til å høre fra deg!