Karaokebilen kommer!

Tidsperiode
Kunde
Leveranse
Samarbeidspartner
URL
2017
Extra
Backend, design, frontend, illustrasjon, ux
WAL
Coop
Prosjektbeskrivelse

For å spre sommerglede, sendte Extra ut Karaokebilen til det ganske land. I bilen kunne sanglystne deltakere kaste glans over sommerklassikere som; Justin Bieber – Sorry, Markus og Martinus – Girls og Sondre Justad – Riv i hjertet. Kort tid etter fikk de tilgang til en video av sin sangopptreden, som de kunne dele i sosiale medier, og bli med i trekningen av en rekke premier.

SandeFredin har laget systemet som håndterer både påmeldingen og administreringen til Karaokebilen. Gjennom et innbydende registreringsløp, kunne deltakere enkelt melde seg på, for så å bli varslet på SMS når det var deres tur.

I den lukkede delen av systemet, hadde administrator og crew komplett oversikt og kontroll over deltakerne. Når neste deltaker ble aktivert i systemet, ble det automatisk sendt ut en SMS til deltaker nr. 3 i køen, med en anmodning om å møte opp. I systemet var det også enkelt å laste opp ferdigklippede videoer, som ble levert gjennom en Facebook Messenger bot, for å muliggjøre nedlasting til telefonen på iOS, og en vanlig nedlastingslenke på Android-telefoner.

Team SandeFredin
Bård Solvang - Backend, ux
Jørn-Tore Sande - Design, illustrasjon, ux
Jonas Fredin - Prosjektledelse, ux
Coop
Coop
Coop
Coop
Coop
Coop
Coop
Coop